2013. március 22., péntek

Gluténmentes háztartási keksz

Hozzávalók:

  • 30 dkg Shar liszt
  • 12,5 dkg cukornak
  • 12 dkg margarin
  • 1 teáskanál vanília aroma
  • 1 dl laktóz mentes tejföl
  • 2-3 evőkanál laktóz mentes tej
  • 1 csapott kávéskanál szódabikarbóna

Elkészítés:
A hozzávalókat összedolgozom, majd kinyújtom nagyon vékonyra, lehetőleg 2-3mm-esre és dereje vágóval négyzet alakúra vágom, majd villával „pöttyözöm” hogy minél eredetibb legyen, és mehet a sütőbe. Nagyon hamar kész van vigyázz vele, nekem a második adag beégett L 180-200 fokon 10 perc.
Jó étvágyat!! Olyan mint a hagyományos bolti testvére!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése