Hozzávalók:
- 30 dkg Shar liszt
- 12,5 dkg cukornak
- 12 dkg margarin
- 1 teáskanál vanília aroma
- 1 dl laktóz mentes tejföl
- 2-3 evőkanál laktóz mentes tej
- 1 csapott kávéskanál
szódabikarbóna
Elkészítés:
A hozzávalókat
összedolgozom, majd kinyújtom nagyon vékonyra, lehetőleg 2-3mm-esre és
dereje vágóval négyzet alakúra vágom, majd villával „pöttyözöm” hogy minél
eredetibb legyen, és mehet a sütőbe. Nagyon hamar kész van vigyázz vele, nekem
a második adag beégett L
180-200 fokon 10 perc.
Jó étvágyat!! Olyan mint a hagyományos bolti testvére!!
Jó étvágyat!! Olyan mint a hagyományos bolti testvére!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése